Različitost
   je u modi

Različitost
   je u modi

Dostava i plaćanje

Kako poručiti?

Kada željeni proizvod stavite u korpu, možete da odaberete kao opciju plaćanja Uplatnicu. Tada vam šaljemo mail s uputstvom za popunjavanje uplatnice i kada uplata legne na naš račun, sutradan vam šaljemo odabrani proizvod Post Express službom. Kada izvršite porudžbinu, šaljemo vam mail s potvrdom porudžbine, iznosom poštarine i tracking brojem pošiljke. Ukoliko plaćate pouzećem uplatu vrštie direktno kod kurira koji Vam donese proizvod

Dostava

Uslovi dostave: Naručena roba dostavlja se (u Srbiji) do vaših ulaznih vrata.
Proizvodi se šalju kurirskom službom Post Express.
Okvirni rok isporuke je 3 radna dana. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Proizvodi se isporučuju na poštansku adresu navedenu u registracionom formularu. U trenutku kada kurirska služba preuzme i otpremi pošiljku, na Vaš mail će stići obaveštenje sa linkom preko kog cete moći da pratite status Vaše pošiljke. Isporuka se smatra kompletiranom kada se pošiljka uruči primaocu na adresi navedenoj pri kupovini.
Proizvodi će biti zapakovan tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti

Poštarina

Troškovi dostave su besplatni na teritoriji Republike Srbije, ili će se tarifirati prema važećem cenovniku Post Express službe.

Kontrola dostave

Odmah po isporuci pošiljke, kupac je dužan da odmah obavestiti kurira ako postoji bilo kakva šteta na pakovanju ili na proizvodu. U slučaju oštećene pošiljke kupac mora kontaktirati Prodavca i dati pojedinosti.

Reklamacije

U slučaju lošeg kvaliteta ili oštećenog proizvoda kupac ima pravo na hitan povraćaj novca ili zamenu proizvoda po prijemu fotografije koja prikazuje oštećeni proizvod na mail korisničkog servisa Retex-a radionica@gmail.com . Zamenu je moguće izvršiti u roku od 3 radnih dana po prispeću pošiljke.