Različitost
   je u modi

Različitost
   je u modi

Politika privatnosti

Politika privatnosti su informacije o tome koji se lični podaci korisnika web stranice prikupljaju, na koji način i u koje svrhe se oni obrađuju I kako se štite. Politika se primjenjuje na radnje na webshop-u , koje uključuju obradu ličnih podataka.

Koje vrste i na koji način prikupljamo vaše lične podatke ?

Vaše lične podatke prikupljamo i obrađujemo kada stupite u interakciju s nama (na primjer, podatke koje upisujete ispunjavajući obrazac na našoj web stranici) ili kad nam se javljate putem elektroničke pošte. To uključuje i podatke koje upisujete kad kupujete na našem webshopu.

U koju svrhu prikupljamo lične podatke ?

Vaše lične podatke čuvamo najduže 5 godina. Oni se prikupljaju radi što kvalitetnijeg odgovora na vaš zahtev, osiguranja pružanja tražene usluge, promocije naših proizvoda i naše priče, interne statističke obrade podataka, mogućnosti slanja publikacija, brošura i drugih promidžbenih materijala.

Kako i kome otkrivamo vaše osobne podatke ?

Kako i kome otkrivamo vaše osobne podatke?

Vaše lične podatke nećemo ustupati trećim stranama.
Uvid u lične podatke omogućujemo telima /organima za sprovođenje zakona u slučajevima kada je to određeno zakonom ili radi zaštite naših prava o zaštiti zakonskih interesa , shodno zakonskim propisima koji su na snazi.

Koliko dugo zadržavamo Vaše osobne podatke?

Zadržavamo lične podatke samo onoliko koliko je potrebno. Sve vase lične podatke brišemo nakon 5 godina, osim onih podataka koje moramo sačuvati do kraja zakonski određenog minimalnog roka.

Izjava o privatnosti

Obvezujemo se da pružimo zaštitu ličnih podataka kupaca, tako što prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Za sva dodatna pitanja u ovom delu možete se obratiti na mejl radionicauzice@gmail.com

Uslovi korišćenja web stranice

Korištenjem naše web stranice prihvatate ove Uslove korišćenja. Ako ih ne prihvatate , molimo vas da ne koristite ovu internet stranicu.

Dokumenti, informacije i sadržaji objavljeni na web stranici ne smeju se kopirati, osim za individualnu upotrebu u nekomercijalne svrhe, ali uvijek uz poštivanje autorskih prava i drugih prava intelektualne svojine kao i svih ostalih ograničenja prava. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija dokumenata, informacija i sadržaja sa stranice dopuštena je isključivo uz predhodno izričito odobrenje.
Nemate pravo koristiti naš logotip , kao ni ostale oznake koje se pojavljuju na našim web stranicama bez našeg izričitog ododbrenja.